Hundens Språk

Valpekurs | Hverdagslydighet del 1 | Hverdagslydiget del 2 |Triksekurs
Hverdagslydighet del 3 | Hundens språk | Hundestjerner | 

Kurset avholdes både som helgekurs og som foredrag på 2t.

Hvordan kommuniserer hunder med andre hunder? Hvordan kommuniserer hunder med andre mennesker? Hvordan kommuniserer hunden din med deg og hva kan du gjøre for å bedre kommunikasjonen med hunden din? Kurset tar for seg hovedlinjene om hundens språk i teori og praksis. Vi tar for oss de forskjellige begrepene det er vanlig å bruke i denne sammenheng og bruker film for å analysere hunders språk. Vi snakker om avstandsøkende signaler (aggresjoner), avstandsminskende signaler (dempende) og om kommunikasjon mellom hund og mennesker. Kanskje vil du oppdage at hundene kommuniserer likere oss enn du tror.

På helgekurset filmer vi møtesituasjoner mellom deltakernes hunder og analyserer inne på storskjerm. Alle hundene får filmet 2 hundemøter og 2 menneskemøter. Under foredrag vises det filmer fra bl.a. tidligere språkkurs.

Teori: Gjennomgang av hundens språk. Bruk av video.
Praksis ved helgekurs: Deltakernes hunder av samme kjønn slippes to og to i møtesituasjoner. Hunder med aggresjonsproblemer kan ikke delta (er du i tvil, kontakt Siri eller Arne). Deltakerne har med egen hund en dag (tisper lørdag og hannhunder). Hundene slippes kontrollert to og to på en stor åpen grusbane.

Dato: Kommer vår 2019
Kl. helgekurs: 10-16 begge dager (husk å ta med egen lunsj)
Foredraget varer i ca. 2t.
Sted: Stavanger

Pris helgekurs: 1500,-
Familiemedlemmer: kr. 500,-
Observatører:           kr. 1000,-
Maks 8 deltakere med tisper og 8 deltaker med hannhunder. Nesten ubegrensede plasser for observatører.

Meld deg på via Påmelding Kurs.
For flere opplysninger ring eller send epost til Siri Linnerud Riber