For valper fra 2mnd til ikke fylt 6mnd. ved kursstart. Kurset “Hverdagslydighet Del 1″ er for eldre hunder. Teorien tar bl.a. for seg hvordan hunder lærer, hvordan oppdra valpen positivt, hvordan stoppe uønsket atferd med positive virkemidler, hvordan lære hunden hva som ikke er lov, fakta om ulvens og hundens atferd og språk og valpens utvikling. Valpene blir selvfølgelig ikke utlært, men dere får et meget godt grunnlag til å jobbe videre og neste kurs blir da “Hverdagslydighet del 2″. Kurset går over 8 uker.

Kursdag:
Oppstart med teorikveld i februar/mars, dato kommer (se Kalender).Første uken har vi teorikveld. Andre uken har vi en privattrening med en og en deltaker. Deretter følger 6 uker med kurskvelder tirsdager 18:00-19:15.

Øvelser: Kontakt, sitt i ro med forstyrrelser, innkalling, gå pent i bånd, stå, bli, passere mennesker og hunder, ikke hoppe på mennesker osv.

Pris: 2400,- inkl. teorikveld på ca. 3 timer, privattrening med en av instruktørene (50min) på kursplassen, 6 kurskvelder sammen med de andre deltakerne og boken “100 % Positiv Hverdagslydighet”. Ved påmelding kan boken hentes hos Jon Jakob Herabakka, Bispevegen 9, Bryne. Du må da betale et forskudd på kr. 300,-. Bokens utsalgspris er kr. 359,-.
Maks 10 deltakere og 2 instruktører.

Se også Sosialisering under “Kurs hele året”.

Meld deg på via Påmelding Kurs.
For flere opplysninger ring Helle Karin Barstad på tlf. 472 21 363 eller epost: helle@100positive.no