valpekurs    hldel1G    hldel2G
 

For valper fra 2 mnd til ikke fylt 6 mnd. ved kursstart. Kurset “Hverdagslydighet Del 1″ er for eldre hunder. Teorien tar bl.a. for seg hvordan hunder lærer, hvordan oppdra valpen positivt, hvordan stoppe uønsket atferd med positive virkemidler, hvordan lære hunden hva som ikke er lov, fakta om ulvens og hundens atferd og språk og valpens utvikling. Valpene blir selvfølgelig ikke utlært, men dere får et meget godt grunnlag til å jobbe videre og neste kurs blir da “Hverdagslydighet del 2″. Kurset går over 8 uker.

Kursdag: Kommer (se Kalender). Første uken har vi teorikveld. Andre uken har vi en privattrening med en og en deltaker. Deretter følger 6 uker med kurskvelder med alle deltakerne. 
Tider: Mandager kl. 17:00-18:15

Øvelser: Kontakt, sitt i ro med forstyrrelser, innkalling, gå pent i bånd, stå, bli, passere mennesker og hunder, ikke hoppe på mennesker osv.

Pris: 2000,- inkl. teorikveld på ca. 3 timer, privattrening med instruktøren (50min) på kursplassen, 6 kurskvelder sammen med de andre deltakerne og boken “100 % Positiv Hverdagslydighet”. Ved påmelding kan boken hentes hos Bente Borsheim i Vennesla. Du må da betale et forskudd på kr. 300,-. Bokens utsalgspris er kr. 378,-.
3-5 deltakere per instruktører.

Meld deg på via Påmelding Kurs.
For flere opplysninger ring Bente Borsheim på tlf. 95 87 82 02 eller
epost: bente@siddishundeskole.com