Kathrine Vestersjø
Kathrine eier mixen Diesel og har vært medhjelper på problemtreningen siden 2010. Hun trener aktivt agility og lydighet.

Fredrik Gitlestad
Fredrik har gått Instruktørkurs Del 1 og trener med de Engelske Bulldogene Nova og Smygen. Han er interessert i hverdagslydighet og søk.

Pål Riber
Pål eier Labradoren Leo og går på Instruktørkurs Del 1. Har er interessert i hverdagslydighet og søk/spor/jakt.

Beate Aarsheim
Beate eier Chihuahua mixen Ghebo. Hun har deltatt på Instruktørkurs Del 1 og er utdannet sosionom. Hun har deltatt på alt fra Freestyle og Agility til søk og spor, og er fremdeles en ivrig kursdeltaker.

Christine Overøie
Christine eier mixen Fie og har trent aktivt lydighet og agility i flere år. Hun trener også en del med sheltien Enya og er også medhjelper på problemtreningen.

Benedicte Overøie
Benedicte eier mixen Fie og har trent aktivt lydighet og agility i flere år. Hun trener også en del med sheltien Enya og er også medhjelper på problemtreningen.

Sanna Barstad
Sanna eier Dvergschnauzeren Kira og Jack Russel Terrieren Lilly. Hun har lenge trent aktivt agility og deltatt på problemtreningen.

Solveig Lysen
Solveig har deltatt på Instruktørkurs Del 1 og vært observatør på Instruktørkurs Del 3. Hun eier Airdaleterrieren Cara. Hun har lenge vært medhjelper på problemtreningen og er interessert i problematferd og hverdagslydighet.

Christiane Hansen
Christiane eier Huskyen Akela. Hun trener aktivt agility med Border Collien Bindi og er medhjelper på problemtreningen.

Linn Jeanette Åkesson
Linn Jeanette eier Jack Russel Terrieren Sita og Labrador mixen Naro. Hun er interessert i hverdagslydighet, triks og problematferd, og er medhjelper på problemtreningen.

Hege Haraldsen
Hege eier mixen Missy og går på Instruktørkurs Del 1. Hun er interessert i hverdagslydighet og problematferd.