Generelt

Ved påmelding inngås en bindende avtale mellom deg og Siddis Hundeskole. Ved forsinket betaling, vil det bli sendt betalingspåminnelse eller inkassovarsel, og eventuelle lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil det bli satt i gang en inkassoprosess, og ytterligere gebyrer vil påløpe.

Det er ditt ansvar at du er registrert med riktig adresse, e-post og telefonnummer når du melder deg på kurs hos oss, slik at vi kan nå deg med kurs- og betalingsinformasjon. Ved påmelding via vårt online påmeldingsskjema vil du motta en bekreftelse fra kursleder på at du er påmeldt når påmeldingen er behandlet. Dersom du ikke mottar denne bør du ta kontakt med oss for å sjekke at påmeldingen er registrert, og at vi har registrert riktig e-postadresse på deg. Dersom du endrer e-postadresse eller telefonnummer før eller i løpet av kursperioden, plikter du å varsle kursansvarlig om det.

Siddis Hundeskole forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få påmeldte, eller ved sykdom hos instruktør eller andre uforutsette forhold som forhindrer instruktør fra å avholde kurset. I slike tilfeller vil eventuelt innbetalt påmeldingsavgift bli tilbakebetalt i sin helhet. Arrangøren fraskriver seg imidlertid ansvar for eventuelle andre utgifter deltakeren har hatt i tilknytning til kurset.

Avmelding

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding under 2 uker før kursstart og frem til kurstart belastes 50% av kursavgiften. Etter kursoppstart er det ikke mulig å få refusjon.

Force majeure

Dersom Siddis Hundeskole blir forhindret fra å utføre en tjeneste som følge av ekstraordinære hendelser utenfor vår kontroll (f.eks. krig, naturkatastrofer, brann, utbrudd av farlige smittsomme sykdommer og lignende) er arrangøren fritatt for alt ansvar og kursavgift vil i slike ekstraordinære tilfeller ikke bli tilbakebetalt.

Betingelser for deltakelse

For å melde deg på kurs hos oss må du være myndig. Foresatte kan kjøpe kurs til deltakere under 18 år, men dersom en person under 18 år er tenkt å delta uten en foresatt på kurset, så må dette avklares med kursansvarlig.

Ved å melde deg på, bekrefter du at du deltar på kurset på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for deg og din hund og eventuelle skader du eller din hund måtte forårsake. Siddis Hundeskole AS kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader du eller din hund måtte få eller forårsake i forbindelse med kurset.

Vi anbefaler at du tegner en hundeforsikring som dekker skader som kan oppstå i forbindelse med deltakelse på kurs og arrangementer med din hund.

Rettigheter til bruk av bilder og video

Siddis Hundeskole står fritt til å bruke bilder eller videoer tatt på våre kurs eller arrangementer på våre nettsider, i sosiale medier og i annen markedsføring. Deltakere som kan identifiseres på materialet vi produserer vil bli kontaktet for å godkjenne bruk av innhold før publisering.

Behandling av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt. For mer info se vår personvernerklæring.