Har du lest boken vår og ønsker å lære dette i praksis, men ikke har mulighet for å delta på våre kurs? Da er dette en gylden mulighet for deg og din hund. Vi tilbyr nå både valpekurs og hverdagslydighet som nettkurs. For å delta trenger du en hund, Facebookprofil og boka vår “Hverdagslydighet fra valp til voksen”.

Neste kurs starter: våren 2020 (dato kommer snart)
Påmelding: fyll ut skjemaet og velg “Valpekurs” eller “Hverdagslydiget Del 1” avhengig av alder på hunden, og skriv “onlinekurs”  under “ønsker tidspunkt”.

Kurset avholdes på en lukket Facebookgruppe og har seks leksjoner hvor av hver leksjon varer i to uker. Til hver av de første fem leksjon er det 3-4 øvelser du skal trene på. I tillegg tar vi opp et tema som du kan lese deg opp på i boka og stille spørsmål til.

Det følger med filmklipp til øvelsene og det står hvilket kapittel du skal lese i boka for å vite mer om fremgangsmåten. Du har også mulighet for å komme med andre ting du lurer på om hundeholdet.

Til hver leksjon sender du inn filmklipp av, samt eventuelle spørsmål om, de aktuelle øvelsene. Vi vil kommentere på filmene og svare på spørsmålene fortløpende. Du kan sende inn så mange filmer og spørsmål du ønsker til hver leksjon, både av innlæring og av ferdig resultat.

Kurset inneholder blant annet:
* Øyekontakt
* Være i ro med forstyrrelser
* Stopplyd og grensesetting
* Innkalling
* Gå pent i bånd
* Bli
* Passere mennesker og hunder
* Hilse pent på mennesker
* Dørklokke og besøkende
* Håndtering
* Triks
* Hjemme-alene trening
* Gode vaner
* Godbitsøk
* Sosialisering

Velkommen!
Gleder oss til å bli kjent med deg og din hund!